Marți, August 16, 2022
Str. Fulger nr. 211, Craiova Tel : 0766 438 535

AutoFranta.ro este site-ul celui mai mare parc de dezmembrari auto din Oltenia . S.C.OCEALAN  S.R.L., firma proprietara a acestui site pune la dispozitia clientilor sai , piese auto din dezmembrari , ale marcilor frantuzesti Renault, Citroen si Peugeot , piesele fiind provenite de la vehicule scoase din uz, prematur. Calitatea este garantata de vanzator existand si posibilitati de curierat oriunde pe teritoriul Romaniei.

Piese la comanda
                                                                               
AutoFranta.ro  vinde din stoc si la comanda piese second hand din dezmembrari pentru Peugeot modelele 106, 205, 206, 306, 307, 309, 405, 406, 407, 605, 607, PARTNER, BOXER modele noi si vechi Diesel si benzina, Citroen modelele AX, BX, C15, C25, XANTIA, XM, XSARA, C5, BERLINGO, JUMPY, JUMPER modele noi si vechi Diesel si benzina, precum si Renault modele 9, 11, 19, 21, 25, Clio 1 si 2, Nevada, Espace, Megane 1 si 2 ,Laguna 1 si 2, Safrane, Trafic si Velsatis modele noi si vechi benzina si diesel pentru toate comenzile din afara Craiovei existand posibilitati de trimitere a comenzilor prin firma de curierat, toate piesele avand GARANTIE in cazul in care apar defecte putandu-se returna si inlocui fara nici un fel de cheltuieli suplimentare.
DezmembrariAutoFranta

Achizitii auto lovite si neinmatriculate                                                                                                                                  AutoFranta.ro firma proprietara a acestui site achizitioaneza autoturisme inmatriculate sau neinmatriculate , lovite sau in stare de functionare garantand un pret corect pentru masina pe care doriti sa o instrainati. Suntem interesati in mod deosebit de marcile frantuzesti Renault, Citroen si Peugeot dar specificam ca ne intereseaza si alte marci , diferit de la caz la caz, deci daca sunteti interesat sa vindeti nu ezitati sa ne contactati, din partea firmei existand disponibilitate pentru deplasare pe teritoriul Romaniei.

Reparatii auto

AutoFranta.ro va ofera in cadrul service-ului auto servicii full de tinichigerie, vopsitorie, mecanica ,electrica si orice fel de reparatii de care are nevoie masina ta, la nivelul municipiului Craiova societatea noastra propunandu-si sa vina in sprijinul clientilor sai prin:
- angajati eficienti cu inalta calificare;
- conditii flexibile si transparente fata de client;
- o stransa colaborare cu partenerii si utilizatorii nostri.

Tractari auto

AutoFranta.ro va ofera tractari auto non-stop si transport autoturisme pe platforma intern si international. Prestam servicii de tractare, depanare auto, remorcare, asistenta rutiera cu autoplatforme performante. Specializati pe transport auto inspre si dinspre tarile U.E. (Austria, Germania, Olanda, Belgia, Franta). Serviciul de tractari auto pe platforma este disponibil non-stop!
Oferim servicii de tractari auto non-stop si transport autoturisme la preturi rezonabile in judetul Dolj si in municipiul Craiova.