Luni, Octombrie 03, 2022
Str. Fulger nr. 211, Craiova Tel : 0766 438 535

(General Data Protection Regulation)

Datele cu caracter personal pe care Ocealan  SRL le colecteaza pe Autofranta.ro,DezmembrariAutoFranta.ro,Sudauto.ro,RestaurantGalaxy.ro si adresele de email aferente ,sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing sau profiling, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
I. Date necesare
Adresa de email, necesara pentru:
- Corespondenta
Motiv: fara aceste date nu este posibila corespondenta pe e-mail.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata corespondentei sau la cererea expresa de stergere din baza de date.
II. "Date colectate
automat" - pentru fiecare accesare a site-ului
  • Adresa IP
  • User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
  • HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public
 
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim

Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc site-urile (webserver logs).
 

Site-ul www.AutoFranta.ro este un material de informare si comunicare online oferit de Sc Ocealan  srl, cu scopul de a prezenta informatii considerate a fi utile pentru toti partenerii si colaboratorii companiei.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

1. Drepturi de autor
Intregul continut al paginii este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este Sc Ocealan Dezmembrari srl. Aveti permisiunea de a tipari sau descarca sectiuni de materialele din diferite zone ale site-ului doar pentru utilizare proprie, non-comerciala.

2. Politica de utilizare a siteului
Prin accesarea si utilizarea acestui site, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea lui si a internetului. Vizitarea site-ului implica acceptarea acestor termeni si conditii.

3. Confidentialitate
Sc Ocealan  srl respecta confidentialitatea datelor. Puteti naviga prin pagina www.AutoFranta.ro fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra.

Pentru orice probleme legate de produse, servicii sau alte informatii prezentate in site va rugam sa ne contactati

4. Retur
Sc Ocealan   srl accepta returul pieselor in termen de 15 zile de la data vanzarii numai insotite de documentul fiscal (bon fiscal/factura) cu exceptia urmatoarelor situatii:
• Piesa nu a fost montata intr-un atelier de specialitate autorizat RAR;
• Piesa s-a uzat sau deteriorat in urma suprasolicitarii sau a exploatarii necorespunzatoare a autovehicului, neefectuarii reviziilor verificarile si reglajele ulterioare, conform tehnologiei de montaj sau a celei impuse de producator;
• Autovehicolul a fost accidentat;
• Autovehicolul a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice);